perjantai 12. elokuuta 2011

Silmähuuhde kissalle

Huomasin, että pari ihmistä oli eksynyt blogiin hakusanalla "silmähuuhde kissalle". Tilasin silmähuuhdetta kissoille edellisessä zooplustilauksessa, josta en ole vielä päivitellyt tänne. Harmi, että nämä kaksi löysivät tuskin tarvitsemansa, mutta toivottovasti seuraavalle tästä kirjoituksesta on apua. Eli kissojeni silmät rähmivät jonkin verran, sen tuskin aiheutti hiekkakaan, koska meidän mikrohiekka ei pöllyä, ainakaan kauheasti. Päätin lueskella nettien keskustelupalstoilla, ja jos olette lukeneet hullujen kissanaisten keskusteluja, niin välillä voi olla aika sirkus. Toinen oli sitä mieltä, että ei silmätulehduksen takia kannata vaivautua lääkäriin, kun taas toinen oli sellaista mieltä, että jos kissan silmä vähänkin rähmii niin ehdottomasti heti lääkäriin! Tietysti ihmisillä on erilainen kyky arvioida tilanne, mutta onneksi keskustelupalstoilla löytyy fiksujakin vastauksia. Eli jos sinulla ei ole tervettä arvostelukykyä, niin ei kannata eksyä kissapalstoille :D Silmähuuhdetta saa varmaan apteekistakin tai eläinkaupasta, mutta turvaudittiin nyt zooplussaan.

Golden Animala Care-silmähuuhteen tuotekuvauksessa luvataan:
"Tätä hoitoainetta voit antaa lemmikkisi silmille ilman huolta, koska aine ei sisällä saippuaa tai muita haitallisia aineita. Koostuu osmoosivedestä. Golden Animal Care -silmähuuhde on tarkoitettu hoitamaan ja puhdistamaan silmien aluetta sekä poistamaan ruskeita kyyneliä ja tahroja. Syynä jatkuvalle kyynelehtimiselle saattaa olla kyynelkanavien epämuodostumat, jotka tukkivat kyynelkanavat.
Säännöllinen tippojen käyttö korjaa tämän ongelman. Golden Animal Care -silmähuuhdet poistaa myös tahroja (esim. tassuissa), joita saattaa tulla seurauksena liiallisesta nuolemisesta."

Tuon kuvauksen perusteella tilattiin, lähinnä lause "voit antaa lemmikkisi silmille ilman huolta" sinetöi ostopäätöksen. Joissakin aineissa kun luki, että silmähuuhde, mutta ei saa joutua silmiin. Meillä kun kissat ovat pelokkaita, niin ei missään nimessä voitaisi käyttää silmille vaarallista ainetta. Ollaan muutama kerta pyyhitty tolla aineella silmät käyttäen vanutuppoja. Operaation jälkeen kissat ovat saaneet herkkuja. Toistaiseksi en osaa sanoa,  kuinka tehokasta aine on, mutta ainakaan ei ole mennyt huonompaan suuntaan ja kissojen simmut ovat tallella. Voisin varmaan sanoa, että hyvä tuote. Tuotteen tuoksu on mieto ja miellyttävä.


silmahuuhde

Kimin häntä ja silmähuuhde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti