sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Tuliainen Lontoosta

Poikaystäväni vieraili Lontoossa. Tuliaiseksi sieltä kissat saivat tälläisen:

DSC04076

Kimi tykkää lelusta paljon!

DSC04077

DSC04079

DSC04084

DSC04086

Kimi näyttää tosi surulliselta suurineen silmineen. 

DSC04074

Tässä taas Kimi näyttää maailman fiksuimmalta kissalta!
Jos minä pääsisin tonne liikkeeseen, niin käyttäisin varmaan kaikki rahani, sillä rakastan lelujen ostamista kissoille. Se on minulle kuin terapiaa. Liike meinaan näytti tältä:

DSC04020

Kyseessä siis Harrodsin Pet Kingdom

DSC04017

Kissanlelutaivas

DSC04028

Ja hullu koirapeti tai miksei vaikka kissanki peti!
DSC04019

Lisää pehmoisia petejä

DSC04030

Sitten koiralle voi hankkia vähän herkkuja 

DSC04031

Ja jos on juhlimisen aihetta, hanki pup-cakeseja!

DSC04018

Ja tämän jälkeen kun koirasi on lihava, vie se pet spahan, jossa: 

DSC04033
Tämä voi mm. urheilla ja katsoa samalla telkkua. Siis, oikeasti, katsoa telkkua juostessaan!

DSC04032

Tai laita se oikein nätiksi!


Merimiesasussa haukku kuin haukku näyttää tyylikkäältä

DSC04026

Muista ostaa myös Swarovskin kristallipanta!

DSC04023

Valitettavasti kissoilla ei ole yhtä hohdokkaita pukuja tai asusteita, mutta voit pukea kissasi vaikkapa toukaksi!
DSC04034

Morjensta!

Se miksi minä nyt hehkutan tota paikkaa, vaikka en ole edes itse käyny paikan päällä, että Suomen lemmikkiliikkeet ovat... Nooh... Ankeita. Johtuu todennäköisesti siitä, että meitä lähin Musti ja Mirri sijaitsee "slummialueella" ja on vanha halli.

En siis kaipaa toukkapukuja, enkä swarovskin pantoja tai juoksuratoja. Onhan niitä kaikennäköisiä koirahierontoja yms, mutta tarkoitan tavallista liikettä, missä sattuis olemaan vähän isompi valikoima HIENOJA kissan leluja, petejä, puita yms. Todennäköisesti kysyntää ei tule olemaan tarpeeksi. Onhan meillä netti josta tilata, mutta eipä suomeen toimitettuna ihan kaikkea saa.

Terveisin: henkilö, jonka kissat omistaa kaikki kauppojen lelut vuoden ajalta. En toki omista kaikkia kalliita netissä ostettavia leluja, mutta siihen ei ole pitkä matka, koska valitettavasti sielläkään valikoima ei ole suurin suuri. Kissan lelujen shoppaileminen on ihanan rauhoittavaa. Pitää joskus esitellä täällä lelulaatikko!

2 kommenttia:

  1. Hieno tuliainen, ja mekin niin halutaan parempia juttuja Suomeen. Kissanäyttelyissä on ollut välillä edes vähän jotain massasta poikkeavaa ja jossain pienissä eläinkaupoissa, muuten aina aika samaa. Itse olen etsinyt kivannäköistä iglupesää kissoille aika kauan... En haluaisi mitään tekokarvaista peruskolmiota, mutta muita ei tunnu olevan. Ainakaan minua kiinnostavissa väreissä...

    VastaaPoista
  2. Ehkä pitäisi perustaa oma eläinkauppa. Aikaisemmin tuntui, että en löydä itselle vaatteita, niinpä aattelin että "isona" perustan oman vaatekaupan. En kuollakseni muista näyttelyä missä oli kaiken maailman petejä, igluja ja riippumattoja, mutta ne kaikki olivat valkoisia. Joo, häkissä ehkä menettelee, mutta mitäs ku haluat sellaisen kotiin ja sulla ei satu olemaan kolme valkoista kissaa. Ikinä noi ei ole loppuun asti ajateltuja!!

    VastaaPoista