torstai 22. joulukuuta 2011

"Ai onko täällä kissanäyttely?"

Parisen viikkoa sitten, tai tarkalleen 10.11-11.12 olin joukkueen kanssa kisareissulla Helsingissä. Suureksi yllätykseksi sain vasta paikan päällä tietää, että meidän majoituspaikassa onkin kissanäyttely! Ei tarvinnut mennä kuin rappuset alas.

Launtai meni kisoissa, mutta sunnuntaina lähtö kisapaikalle oli vasta puolen päivän aikaan ja aamupalalle piti herätä ennen kymmentä, joten sain loistavasti aikaa vierailla näyttelyssä (siis lähinnä myyntipisteillä :D) . Tämä oli kolmas näyttely, jossa vierailin. En jaksanu kiertää koko paikkaa, sillä kissan pissa haisi melkein joka rivissä, mitä en ole aikaisemmissa näyttelyissä kokenut. Muuten meno ja meininki oli ihan jees.

3

URK KV kissanäyttely 10.11-11.12

1

Mukaan tuli tälläinen peti, (valitettavasti en muista kenen valmistama). Olen jo pitkään suunnitellut laittavani pedin tohon hyllyyn, sillä kissat viihtyvät hyllyssä hyvin. Muutaman kerran siellä on näkynytkin joku kissoista, mutta kovin säikkyjä ovat tuon suhteen, sillä peti on ihmisen polven korkeudella ja kissathan eivät nauti ihmisten jaloista. Ainakaan arat kissat.

2

Lisäksi kattimattiset saivat tuollaisen kalan

4

Alussa kissat olivat innoissaan, ja heitä sai "kalastaa" kauan. Lelu on suhteellisen kestävä, vaikka meidän käytössä menikin rikki, mutta saatiin korjattua. Hauska, ei ole kovin montaa leluja siimalla, aina on tylsät narut!

Myös kissojen joululahjat ovat näyttelystä, joten kattimattiset eivät saa toivoamiaan lahjoja, lähinnä koska aktivointilaudalla oli hurjan pitkä toimitusaika kun piti tilata, jotta ehtisi jouluksi, mutta eiköhän viimeistään emännän synttäreille tuo lauta saada, eli maaliskuuksi. Hassua, tykkään ostaa itselleni vähän kalliimpia kissakamoja synttärilahjaksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti