sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Aamupalalla

Meille täällä uudessa kodissa on kaikki niin uutta ja ihmeellistä! Uuden pöytäryhmän ( aikaisemmassa kodissa sellaista ei ollutkaan) ansiosta voimme tuijotella ruokailevia omistajia ihan läheltä ja mukavasti. Kuva on napattu hetki sitten.


Tekisi mieli tehdä kunnon postuksen kuinka olemme sopeutuneet uuteen kotiin, mutta kameran piuhat on paikassa x, eikä tee mieli esitellä kännykkäkuvia tämän enempää. Eiköhän se piuhakin löydy kun jotain mullistavaa kameraan tallentuu. Muutto ja tähän asti (nyt 1,5kk uudessa kodissa) on mennyt yllättävän kivasti. Kissat tottuivat kotiin heti! Se oli oikein mukava yllätys. Alakerran naapurista en sitten tiedä, miten hänen totuttelu on sujunut meidän yörallikatteihin.

Ihan täysin kivuttomasti muutto ei mennyt omistajien kannalta. Kolmas kerros eikä hissiä, muuttopäivänä lumimyrsky ja kun kamoja kellariin piti viedä niin sähköt poikki. Aah niin ihanaa kun yksi lukkokin piti sahata juuri silloin, mutta onneks sähköt palasivat jo melkein heti. Mistä niitä tavaroita oikein tulee? Yksi ikävä juttu tosin oli kissoillakin. Tokana päivänä huomattiin, että Killellä oli taas silmätulehdus (kolmas kerta 8kk aikana). Oli muuten normaali, juoksenteli täälä ympäriinsä. Saimme onneksi silloin viimeksi reseptin, niin piti vain hakea tipat. Tosin se ei ole "vain tipat", ne pitää antaakin se 3krt päivässä, mutta onneksi Kille jää nykyisin helpommin kiinni. Toivotaan, että se oli vain stressipohjaista, sillä jos se uusiutuu, matka vie taas lääkäriin tarkempiin tutkimuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti