sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kille pikkuinen

Käytiin Pikkuisen Killen kanssa (tosin poika on jo 1v!)  perjantaina lääkärissä merkkailujen takia. Herra oli aistinut lähdön, vaikka koppa tuotiin edellisenä päivänä. Ajateltiin napata Kille sen syödessä, mutta jokin yliluonnollinen aisti sillä on, joten herra ei tullut syömään. Ei muutakun sohva nurin ja kissa vessaan ja kiinni. Tuli varmaan ennätys :)

Kastraatiossahan sanottiin, että ei tarvitse leikata uudestaan jos ei näytä kollin merkkejä. No merkkailu ja mourailu kyllä löytyvät. Eli nyt meni hermo, niin lääkäriin.

Edellisenä iltana lueskelin, että muille on sanottu, että piilokives kannattaa leikata kissan ollessa 1-5 vuotias, koska tämän jälkeen se kives voi aiheuttaa syövän. No minkäköhän takia meille ei sitä sanottu? Hoitaja (oletan, että hoitaja, tai ainakin jos kyseesä olisi ihminen, niin tilanne näytti siltä, että meitä palveli hoitaja, ehkä erehdyn) hipelöi Killen mahaa, ja ehkä löysi piiloleikkiä leikkivän kiveksen. Tällä kertaa meille suositeltiin leikkausta ja kerrottiin, että se myöhemmin voi muuttua kasvaimeksi. Ota nyt selvää, sama klinikka eri ihmiset. Eli huomenna leikkaus. Toivotovasti menee hyvin.

Kyselin jo puhelimessa, paljonko käyntimaksu olisi, niin sanottiin, että 64e mutta leikkauksessa sitten ei ole käyntimaksua. Eipä meiltä veloitettu mitään, vaan se tulee yhtenä kappaleena huomenna. Kuulemma tulee olemaan alle kolmensadan varmasti, mutta se riippuu kuinka hankalassa paikassa piileskelevä ilkeä kives on. Ottaa päähän tollaset yllätykset, kun on tiedossa Pariisin reissua ja muuta kivaa, johon tarvitaan rahaa, mutta opiskelijallahan sitä on vaikka muille jakaa! Ei vaan, nyt ajatellaan, että tuo on kuin laittaisi rahaa pankkiin, terve kissa- ei ongelmia tulevaisuudessa. Varsinkin jos on kyseessä rakas lemmikkieläin ja harrastus (Ei huumeet, viina, tupakka, autot, uhkapelit yms.)

Samalla käynnillä saatiin varmistus, että keuhkot ovat ok, vaikka nukkuessa Killen hengitys rohisee. Killen painosta sanottiin myös, että ei saisi nousta. Eli meidän pikkuinen ei olekkaan enää pikkuinen! Selitys lienee se, että omistajat ovat olleet todella laiskoja, ja eivät ole kahteen kuukauteen ehtineet käydä barffikaupassa, vaan syöttäneet markettisafkaa, jota kissojen elimistö ei käytäkkään vaan varastoi! Liikunnan taso on aktiivinen. Ja emme myöskään tieneet, että se rasvavarasto ei kerrykkään suorainaisesti mahaan, vaan takatassuihin tyynyinä. Eli kissojen omistajat ryhdistäytyvät ja hakevat kunnon ruokaa. Killen tämän hetkinen paino on 3kg 600g.

killelaatikossa

"Ai minäkö muka lihava? Siinähän mää mahdun keposesti 12 senttisen levyiseen laatikkoon! "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti