tiistai 6. syyskuuta 2011

Leikkauksen jälkeiset tunnelmat

Leikkaus meni hyvin. En ollut itse hakemassa kissaa, koska olin luennoilla :( Harmittaa, ois ollu kiva nähä Killekillutin heti. Kun tulin kotiin, niin siinähän se kipitteli ihan tavallisesti. Aamulla se ei taaskaan tullut syömään, koska aavisti, että jotain tapahtuu. Killen poissaollessa Kimara huusi melko paljon ja sille yritettiin selittää, että kyllä se Kille sieltä kohta tulee. Tais aamulla pelästyä Killen metsästystä.

Killekillutin voi hyvin, ei ole kyllä tainut nukkua hetkeäkään ja tänään aamulla olisi kipulääke pitänyt suuhun antaa (ja vielä parina seuraavanakin päivänä), mutta milläs sen saat kiinni ilman, että kissa lähtee hyppimään ja pomppimaan, mikä ei ole suotavaa haavan takia. Taas Kilkutin aavisti sen aamulla, eikä tullut syömään. Pahus! Se on joku ajatustenlukija varmaan! Koska kyllä sille ruoka maistuu aina. Yritämme kuitenkin parhaamme. Leikkauksen hinta oli loppujen lopuksi arvioitua halvempi, eli 222,99e, johon sisältyi tarkastaskäynti, leikkaus ja mukaan tulevat kipulääkkeet.

killeslurps

Haa, mitäs sitä sanottiinkaan haavan nuolemisesta? SLURPS Facebookissa kaveri kommentoi, että Kille näyttää pedofiililtä. EIKÄ NÄYTÄ, ehkä vaan vähän oudolta.

killeslurps2

Ja sitä edelleen nuollaan, vaikka kuinka kielletään.


kiminukkuu

Kimiä ei kiinnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti