sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Auringossa paistattelua

Kevään ensimmäinen päivä ollaan vietetty suurimaksi osaksi sisällä, mutta kun kaikilta ilmestyy sosiaalisiin medioihin kuvia piknikeiltä ja muista mukavista, niin me sitten tahdottiin myös jotain mukavaa.

Kimi lenkkeili kun mikäkin "koira", vähän haisteltiin paikkoja, mutta muuten meno oli kova. Valitettavasti supernätisti ei voi kävellä, sillä joutui pikkuisen ohjailemaan herraa koirakikkareiden ohi. Tähän aikaan pientareet ovat siis todella nättejä. Joka toinen kikkare näytti siltä, että sen on päästäny siihen ihminen tai vähintäänkin hirvi. Että suuri kiitos niille koirien omistajille, jotka eivät vaivaudu.

Ja kun herra vietiin kotiin, niin haettiin neiti tilalle! Neidin ulkoilu meni nätisti, emme siis poistuneet takapihalta. Häntä oli todella komea, toivotaan, että seuraavalla lenkillä se olisi vähän ohuempi :) Ei muutakun uusi flexi kaupasta, kun valjaat meillä löytyvätkin jo, niin päästään yhdessä Kimin kanssa ihastelemaan maailman menoa. Kille valitettavasti joutuu seurailemaan maailman menoa vain ikkunasta. Muutenkin herra on nukkunut sohvalla samassa kohdassa viimeiset 2vk, tuntuu siltä, että se on siinä aina...


 Kimi on aina niin määrätietoisen näköinen. 


Mikäs mikäs mikäs mikäs...

Eteenpäin mars!
 Miau!Tsekkaa kuin komea häntä.

Alussa neiti oli vähän takajalkahalvaantunut tai humalassa, mutta lenkin päätteeksi kävelykin sujui. Oli kyllä tosi monta tekijää toiseksi ulkoiluhetkeksi, autot, linnut, lapset, koirat, mutta hienosti meni. Pian uusiksi!


Kaikille karvaisille elukoille aurinkoista kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti