keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kissimirrit ja maito


 Joskus emäntä aloittaa aamunsa muroilla ja maidolla. Ei ole mitään ihanempaa/kamalempaa, kun joku kissoista tai miksei vaikka kaikki kolme leirityy n. 20cm päähän lautasesta ja heti kun silmä välttää menee maistelemaan herkkuja. On ollut tosi törkeitäkin aamuja kun joku ei välitä sinusta pätkääkään ja menee syömään samalta lautaselta kanssasi. Valitettavasti emme opettaneet kissoille, että pöydällä ei saa olla, mutta se oli ihan tietoinen ratkaisu, sillä koko ajan niiden häätäminen ei olisi auttanut niitä tottumaan meihin. Lisäksi asuntomme on pikkuinen, että tuo pöytäpinta-ala käytetään ralliin.


 Välillä kyllästyn siihen touhuun niin, että kissatkin saa oman tilkan maitoa. Kuvassa lienee mun siskon kylkiäislahjana saatu kissamaito (tumma väri), kun niitten katti ei moista turhuutta juonut. Meidän kissoilla se meni ihan tosta vaan! Joskus kattimattiset saavat ihan tavallista maitoa, mutta sen verta vähän, että tuskin menee massu sekaisin. Olen koittanut seurata asiaa, kellään ei mene maidosta vatsa sekaisin, mutta ei voi tietää, kun harvemmin nuo karvatumput tulevat ilmoittamaan asiasta. 

 Näiden kuvien lisäksi löytyy hulvattoman hauska video kun kaikki kolme juovat maitoa, mutta Seriffi Kimi ei osaa, vaan puolet roiskuu pöydälle. Säästetään se paremaan hetkeen."Eiks täällä saa rauhassa syyäkkäään eiku siis juuakkaan?? Miau!"


 Kielijengiä


Killen kieli


 Kimaran kieli

Miau! Hyvää yötä kaikille karvatupsuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti