tiistai 23. lokakuuta 2012

Kissa lenkillä, siis aivan sairasta!

Olimme launtaina päiväkävelyllä Kimin kanssa. Kesällähän ulkoilimme koko ajan, mutta iltojen viilentyessä kävelyt ova loppuneet. Kimikään ei huuda enää iltaisin. On tainnut herra ymmärtää, että tällä hetkellä kelit eivät ole lenkeille suotuisat ja liikenteen melu on pelottavaa päiväsaikaan. Uskokaa tai älkää, herraa ei saanut millään sisälle. Joutui vähintään puoli tuntia sen kanssa joka ilta ulkoilemaan. Kesälenkit tapahtuivat pääasiasiassa myöhään illalla. Näin vastaan ei tule ketään, eikä liikenne häiritse kissaa, sillä asumme suuren liikenneympyrän vieressä, jossa on rauhallista vain kesällä. Launtaina oli kuitenkin niin nätti keli, joten nappasimme Herran sekä kameran ja lähdimme kävelylle. Päästäksemme rauhalliseen paikkaan, kannoin kissan tien yli ja vähän tieltä poispäin, jotta ohi menevät autot eivät olisi niin suuri shokki. Vastaan tuli pari keski-ikäistä naista ja yhtään häpeilemättä suoraan siinä meidän edessä osoitti ja sanoi, että "katso kissa, ihan sairasta"! Jep jep. Se, että huolehdin lemmikkini hyvinvoinnista ja ulkoilutan sitä valjaissa on aivan sairasta. Olisin luullut, että jos jokin erikoisempi lemmikki olisi, niin saataisin ihmetellä, mutta en mää sen ihmisen edessä sitä touhua sairaaksi nimittelisin. Kyseessä oli kuitenkin vain kissa, haloo, tavallinen kissa valjaissa!! Olen vieläkin tosi tuohtunut koko asiasta, mutta ei se mitään, me kyllä Kimin kanssa jatketaan ulkoilua, olipa vanhat akat mitä mieltä hyvänsä. Mutta tälläsiä otoksia tuli napattua, tosin jo huonolla mielellä.

Uljas rontti
Eteenpäin, ajatteli Kimi lehtikasassa


Kimara kotona. Katkerana kenties? Ulkoilua tälle neidille luvassa vasta ensi kesänä!

2 kommenttia:

  1. No huhhuh! Onhan se tosiaan ihan sairasta, kun ei motarin vieressä anna kissansa ulkoilla _vapaana_ vaan valvotusti! Meilläkin tulee vastaan välillä ulkoilijoita, jotka ihan vihaisesti mulkaisevat kun kuljen kissan kanssa ohi. Mikä ihmisiä oikein vaivaa?

    VastaaPoista
  2. En todelllakaan tiedä. Pistää niin vihaiseksi kun näkee yhden mustan kissan ulkoilevan meidän pihoilla/autojen alla pyörimässä. Keskustaan matkaa kuitenkin 1,5km ja motarille parisataa metriä. Eipä oo hetkeen näkynyt, voi vaan toivoa, että kissalla asiat ok.

    VastaaPoista