maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kille ♥ Kimara

Tämä postaus kertoo meidän kissojen suhteesta toisiinsa. Elikkä siis, Kille ja Kimara on meidän kodin kissapariskunta. En muista missä välissä heidän suhde alkoi, mutta taisi olla melko pian sen jälkeen kun Kimara tuli meille.

En varmanakaan siirry pois pankkitunnuksien päältä!


Punkero Kille


Aurinkoinen KilleVampyyri Kimi

Kimaran ja Kimin suhde toisiinsa ei ole auennut meille vielä. Välillä ollaan tälläin, pusutellaan ja pestään toisiaan, mutta joskus voi tulla kovakin tappelu. Tai jos ei tappelu, niin toista lyödään lujaa tassulla.


Kissaperheen pesuhetki
"Minua ei kiinnosta mitä selkäni takana tapahtuu"


"No jos vilkaisen"
Olemme melko varmoja, että Kille on niin lätkässä Kimaraan. Killutin on saanut lisänimen "varjo", sillä herra seuraa neitiä joka paikkaan. Ne ovat kuin paita ja peppu. Aamuisin tämä kissakaksikko on kerjämäässä rapsutuksia. Kille ei varmaan tulis/uskaltais kerjäämään rapsutuksia, mutta pakkohan sitä neitiä on seurata. Olemme huomanneet myös sen, että jos varjo ei seuraa esim. vessaan, niin hän saattaa hetken päästä käydä tarkistamassa mitä neiti on vessassa puuhannut. Myös mummu ja pappa ovat huomanneet, että Kille seuraa Kimaraa. Sen takia hoitoonkin nämä kaverukset menevät yhdessä, sillä Killelle ei varmaan tee hyvää olla erossa "rakkaastaan". Se onko Kimara yhtä ihastunut varjoon ei vielä ole meille ihan selvillä. Hän ei taida pahemmin välittää varjostaan. Tosin joskus näitä pussauskohtauksiakin esiintyy.


Kamerakin päätti pikkuisen sensuroida näiyä yliherkkiä hellyyskohtauksia


Onneksi kaikki ovat leikattuja, sillä meille riittää kolme kissaa, kun ei tuon Killen kiveksistä ikinä tiedä

*muisk*


Kaikille kissoille hyvää kevättä, kyllä meillä huomaa, että maaliskuu on tullut, kun kissatkin ovat söpöilemässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti