keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Loikkiva Kimara

Eräänä kauniina tenttiaamuna päätti Neiti K. kiivetä kaapin päälle. Neitihän on meidän perheen loikkija, häntä voisi jopa kutsua lentäväksi kissaksi, koska loikat eivät aina näytä loikilta, vaan hän joskus vaan lennähtää ylöspäin. Normaalisti kaapin päällä on nahkainen sisustuskoira "turvassa" kissoilta. Nyt kun neiti on useampana päivänä loikkinu kaapin päälle, niin koira ja välillä neiti on tullut alas. Kille odotti kiltisti maan pinnalla.
 Koska tuo ei ollut paras asento tulla alas, niin kävin hakemassa neidin kaapin päältä pois ja melkein myöhästyin tentistä.  Nyt kun neiti kiipeää tonne, alas tullaan tohon hyllyn päälle, mutta se on täynnä tavaraa, joten nehän tietysti jo kiipeämisvaiheessa potkitaan pois. Neiti jopa tuli kiittämään minua.


 Illalla Kimi vahti siskoaan. Hyllyn päältä tavarat on jo potkittu lattiallle.


Aika hurjan  näköinen asento.


Ja lopuksi neiti laskeutui ja antoi Kimille pusu. Onneksi muut kissat eivät uskalla/halua kiivetä tonne kaapin päälle. Ja Kimarakin voisi jättää harrastuksensa pois, sillä korkeita paikkoja varten löytyy olohuonene hylly, joka on kissoja varten laitettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti