tiistai 6. maaliskuuta 2012

Simaa, jätskiä, karkkia ja jäniksiä


Simaa, jätskiä, jäniksiä ja karkkia. Siitä on meidän sunnuntai-ilta tehty. Ja maanantai...


 Avomies huomasi, että kauppoihin oli tullut simaa, niin pakkohan sitä oli saada. Minä taas halusin kuvan "Kimi ja sima", mutta herra ei suostunu olemaan mallina. 


Mua yritettiin huijata. Pussissa oli selvästi pienempi nallekarkki. Joku vois ajatella, miten karkit liittyvät kissoihin,niin kyllä ne liittyvät. Meidän kissat meinaan juoksee aina kovaa kun kuulevat karkkipussin rapinan. Raukkaparat ajattelevat, että nyt on tarjolla kissakarkkeja.


Vihreäsimmuinen Kimimuru.


Jäätelö liittyy myös kissoihin. Avomies oli löytänyt jääkaapista tyhjän jätskikulhon, kun sen sinne piilotin kissoilta, oisin ottanu lisää hetken päästä , mutta unohdin.


Illalla, kun olin menossa nukkumaan, säikähdin tosi paljon kahta jänistä, jotka siellä meidän takapihalla vaan loikkivat. Takapihalla siis on sulanut mukavasti nurmikko. Kimihän niitä sit kivasti töllötti, täydessä valmiusasennossa. Tuo hahmo ikkunan takana on jänöjussi.

 Maanatai aamu alkoi nukkumisella kasassa


Myös maanantai iltana tuli jänönen


 Kimi sitä katseli haukan katseella

Heh heh, Kimaran häntä on ainaki metrin pitunen! 

Siellä se jänöjussi loikkii Oho, ei ollukkaan Kimaran häntä metrin pitunen, vaan siellä piilossa olikin Kimi.
Ihmeelisen paljon on erilaisia elukoita, vaikka asumme ihan lähellä keskustaa ja ison liikenneympyrän varressa. Kuinka keskustassa oikein pitäisi asua, ettei jänöjussit, hiiret, sorsat yms. elikot hengailisivat jatkuvasti takapihallamme? Kohta alkaa muurahaiskausikin.. Ei meitä kyl jänikset haittaa, onpahan kissoilla jänistelkkari :D 

Jänikset tulevat varmaan tänäkin iltana, niitä odotellessa hyvää alkanutta kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti