maanantai 11. heinäkuuta 2011

Ai että sellanen kauppareissu

Olimme lähdössä mökille (siitä postaus myöhemmin) kolmen karvaisen lapsen kanssa. Tajuttiin, että omistamme vain kaksi kantokoppaa, aikaisemmin ei ole ollut tarvetta edes kahdelle samanaikaisesti. Lähtöpäivänä päätin mennä ostamaan kolmannen kopan lähimmästä Mustista ja Mirristä.

Pelkkä matkani kauppaan oli seikkailu, koska kaupan sijainti on vähän kyseenalaisessa kaupunginosassa. Meiltä matkaa sinne on n. 2km, olin pyörällä ja onnistuin eksymään. Puhelimen navigaattori näytti, että kaipaamani katu on vain 138 kilometrin päässä. Ei ketään keltä kysyä, kello kolme päivällä ja kaduilla vain pari hieman päihtynyttä tyyppiä ja moottorisahalla aitaa leikkaava mies. Ei kiitos, selviydyn itse.

Kauppa löytyi, pyörin siellä aika kauan valitsemassa kissan kuivamuonaa (meillä lähinnä barffataan, siitäki lupaan postata joskus). En osannu päättää kumman paketin otan ja kysyin kassalla myyjältä. Päädyttiin penturuokaan, koska kissojen iän puolesta on melkein ihan sama ruokkiiko pentu vai aikuisten ruualla, Kille on laiha ja ei muutkaan ole erityisen lihavia, joten päädyin penturuokaan. Laitoin toisen paketin sivuun. Tulin kotiin ja huomasin, että myyjä oli vahingossa pakannu toisenkin paketin ruokaa, eli käytännössä olin varastanut 400g royal caninin 400g kissanruokapaketin! Soitin kauppaan ja yritin selittää asiani, mutta yhteys pätki paljon, sama toistui varmaan 7 kertaa. Sain kuitenkin asiani sanotuksi ja myöhemmin sain viestin, että saan pitää paketin, koska olin niin rehellinen. En kyllä muutenkaan olisi ehtiny taas poiketa eläinkaupassa, koska oli jo aika lähteä mökille.

Syy miksi soitin eläinkauppaan
1. Äiti on opettanut
2. Tulen käymään siellä usein
3. En halua, että minua luullaan varkaaksiKimi meni heti tutkimaan mitä kassista löytyy.Ostokset kantokopan lisäksi. Kissat kävivät vähän ylikierroksilla, koska en saanut otettua kuvaa ilman, että kuvassa pyörisi joku. Pakko tutkia heti kaikki! Kuvassa Kille.
Minttuhiiret 2.9e, herkut 2e, kissanruokapussi 5.9e, toinen ilmainen (varastettu :D) ja kantokoppa tarjouksessa 9.9e.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti