tiistai 26. heinäkuuta 2011

Ukkoskissat

Tiedän, että mummun koira meni ilotulitteista aina sekaisin. Samoin vanhempieni kissa. Uutenavuotena meillä oli vain Kimi. Eipä sen nukkumista mitkään ilotulitteet haitanneet. Luulisin, että kissat pelkäävät ukkosta. Meilläpä tilanne on vähän eri. Muutama päivä sitten ukkosti oikein kunnolla. No mitäs meidän kissat? Ei mitään merkkejä mistään pelkäämisestä, päinvastoin, niiden mielestä se oli superhauska juttu. Kaikki liimautuivat ikkunoihin. Outoa...


ukkoskimi

Eka Kimi makoili vähän pöydällä. Näissä kuvissa täytyy huomioida, että yhtäkkiä kämpässä pimeni täysin. Me ollaan vähän hämäriä ihmisiä, joten kunnon valaistusta ei meille edes saa, joten kuvien ottaminen pimeellä on hankalaa.
kimiikkunassa

Sitten Kimi otti paremman paikan. Ja tuo asento oli juuri pahimman myräkän aikana, niin mielenkiintonen se ukonen on.

killejaukkonen

Sitten Kille katseli ulos. Ikkuna siis aukee juuri ei kissan mentävän aukon verran. Periatteessa se on Killen ja Kimaran ainoa ulkoilumahdollisuus tällä hetkellä, koska heitä ei vielä tänä vuonna uskalla viedä ulos. Tai no ehkä Killen... Mutta kuitenkin, kissat änkeävät vuorotellen ikkunan väliin. Voitte kuvitella kuinka likainen ikkuna on,  koska aukko on niin kapea, että he istuvat siellä nenä kiinni ikkunassa.


kimarajalamppu

Kimara odottaa kiltisti ikkunavuoroaan.

kimarakurkkiikkunasta

Tuo siis ei ole sitä ulkoilua, vaan kissa änkee yleensä kunnolla oikein kahden lasin väliin.

kiminukkuu

Ukkosen loputtua rupesi väsyttämään, eka Kimiä. Tuo asento bongattu ekaa kertaa.

kimarahaukottelee

Sitten haukottelemaan rupesi Kimara.

DSC02133

Killekin kellahti sohvalle.

kimijakillenukkuvat

Myöhemmin Kimi päätti vaihtaa paikkaa Killen kanssa sohvalle. Jos joku ihmettelee viltttiä, niin selityksenä on nahkasohva ja kissojen ralli. Kynsiä raapivat kiltisti puuhun, mutta öisin kun kissat leikkivät littaa, niin se menee vähän sohvan hermoille, niin pakkohan sitä on suojella.
DSC02142

Kille nukkuu ma(u)koisasti.

DSC02139

Näitä kuvia katsellessa tekee mieli mennä nukkumaan. Mutta herää kysymys, miksi kissat nukkuvat nyt? Ikinä eivät ole nukkuneet tähän aikaan! Toinen kysymys on teille, pelkäävätkö teidän eläimet ukkosta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti