perjantai 15. heinäkuuta 2011

Älä jätä nälkäisiä petoja yksin

Tästä kuvasta olen oppinut, että edes kiinni olevia pakkauksia ei kannata jättää meidän petojen näkyville. Muuten käy näin. Eivätpä ole ennen avanneet pakkauksia. Ja materiaali on aika kestävä.

syötykissanruokapakkaus

Seuraavaksi esittelen zooplus tilauksen. Sain tietää, että sain opiskelupaikan! Pääsen opiskelemaan yliopistoon ja sitä päätin juhlistaa tilaamalle kissoille leluja. Se on paheeni, aina kun on aihetta juhlia tai on surullinen, pitää mennä ostaa kissanleluja! Saan suurta tyydytystä siitä. Ehkä outoa, mutta parempi varmaan näin kun alkoholi tai tupakka :D Ei sen puoleen, että olisin absolutisti, mutta tällä kertaa juhlimistapana oli tuo tilaus.


zooplus


Eli tällästä tilasin, tuo purnukka on silmähuuhde. Kissojen simmut ovat jonkin verran rähmineet. Vihdoinkin tilattiin klikkeri kissojen kouluttamista varten. Yllätytte, mitä kaikkea meidän katit osaavat! Tuo tunneli todennäköisesti pysyy koko ajan meillä, mutta noita paria muuta lelua ajattelin lainata myös siskoni kissalle.

zooplustilauspalkkiokauppa

Nämä tuotteet, eli harjahanska, kynsisakset ja leluhuiska saamme zooplussan palkkiokaupan kautta. Pisteitä ropisi mukavasti ekasta tilaukseksta, koska silloin tilattiin raapimispuu, kissanleluja, peti, ruokakupit... Eli harjahanska. Kommentien mukaan kissoista on kivaa ja se tuntuu hierronnalta. Meidän kisulit vähän pelkäävät hanskoja (Jaa..Pari kertaa alkuaikoina on tullut otettua ne kiinni nahkahanskoilla, muuten ei olisi saanut, villikissoja nääs) Tarkoituksena on opetella siitä pelosta pois, mikäli hanska on liian pelottava, niin kaapissa se sitten pysyy, ilmanen - ei menetetä mitään.

Kynsisaksista mietin, että mahtavatkohan olla laadukkaita kun niin "halvalla" lähtevät. Eivät siis olleet montakaan pistettä. Se selviää varmaan käytössä, mikäli tullaan käyttää. Kille ja Kimara eivät ole tarpeeks luottavaisia meihin, jotta niiden kynnet voisi käsitellä ja muutenkin eivät anna tassusta niin kuin tuo kuningas Kimi! Muutenkin, Kille on raapimispuun mestari. Aina raapimassa sitä. Alussa pelästyin kun löysin kynsiä puun juuresta, mutta luin, että se on ihan normaalia. Eli Kimin kynnet varmaan saavat käsittelyn, sillä se tykkää kiusata pienempiään, ei nyt tosin pahasti. Muutama päivä sitten meille kävi ulkona pieni onnettomuus, Kimi istui valjaissa terassilla sylissäni ja yhtäkkiä riehaantui ja vähän kynsi minua. Ilmeisesti pelästyi jotain. Tuon jälkeen ollaan kylläkin jo ulkoiltu, kaikki ok!

Huiska tuli nyt ihan muuten vaan mukaan, löytyy tuollaisia muutama kappale, mutta jo aika heikossa kunnossa. Eli tilausta odotellessa! Toivottovasti tilaus tulee isossa pahvilaatikossa, kissoja ajatellen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti